Zebra skalstol - rød transparent (minimum køb 4 stk.)

  • Rød transparent skalstol.

  • Krom ben.

  • Høj komfort.

  • God kvalitet.

  • Italiensk design.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.195,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Den stabelbare Zebra-skalstol er kommet for at blive. Denne version er i en fræk rød transparent farve, der både kan være klassisk, modig og sprudlende på en og samme tid. I det stramt designede hjem vil den være et muntert indslag, mens den i det mere kulørte hjem vil bidrage til endnu mere farve og leg.

Siddekomforten i stolen er i top – skallen er fremstillet af rød transparent polycarbonat, og de fire stålben i bøjede ’rør’ er fremstillet af forkromet stål.

Stolen er italiensk produceret og italiensk designet – det er Luisa Battaglia fra Centro Stile SCAB, der står bag. Hun er en erfaren dame, der kan sit kram, så du kan uden at tøve kaste dig ud i en stol, der har hendes fingeraftryk. Kvaliteten er i top, designet ligeså. Og prisen, ikke at forglemme! For relativt få midler kan du få en række elegante spisebordsstole, der ikke bare er behagelige at sidde i, men som også tilføre dét lille ekstra til sine omgivelser. Og det er da også værd at tage med!

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
Moderigtige stole til moderigtige mennesker!Bedømt af Natalya
Kvalitet
Helheden
Pris
Dejlige trendy stoler, fin kvalitet! 1000 Tak, fordi i sælger møbler, der adskiller sig fra et kedeligt og ensformigt sortiment i danske møbelbutikker! Prisen svarer til kvaliteten! (Indsendt den 15/09/2019)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Zebra skalstol - rød transparent (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk