Zebra skalstol - klar transparent (minimum køb 4 stk.)

  • Skalstol i klar transparent.

  • Krom ben.

  • Stabelbar skalstol.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.195,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Her har du en sand klassiker inden for skalstole – stolen, du knap nok ser, men som er skøn at sidde i! Zebra-skalstolen, som vil egne sig perfekt rundt om et enkelt spisebord i en hvilken som helst farve, er en virkelig elegant skalstol, der er blevet kælet for rent designmæssigt. Der er intet overflødigt på stolen, og det – samt den klare transparente ’farve’ – gør, at skalstolen har en fantastisk lethed over sig.

Siddeskallen er fremstillet i klar transparent polycarbonat, som er et særdeles holdbart materiale. Farven – eller manglen på samme – gør, at Zebra-stolen vil passe ind i alle moderne hjem.

Står du ikke lige og mangler nye spisebordsstole, vil denne skalstol også gøre sig godt som ’aflægningsstol’ i den møblérbare entre, i soveværelset eller andre steder i hjemmet. Stolens fire ben er udført i forkromet stål, der er meget holdbare og derfor ikke giver skyggen af ’slinger i valsen’, når du sætter dig. Så forbered dig på, at denne stol er en, du kommer til at tilbringe mange timer i!

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Zebra skalstol - klar transparent (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet
Helheden
Post your comment

Bordeogstole.dk