Barborde

Barbord - find det her

Udanset om du kalder det for et barbord eller ståbord, så er det en og samme ting - et bord der har en ca. bordplade højde på 105 -110 cm.
Hvis du troede, at et barbord var et slidt bord i et umoderne design, der primært bliver brugt til at stå allerbagest på skumle beværtninger, kan du godt tro om igen. Barbordet har fået en gevaldig make-over de seneste år, og barbordene, som du finder her hos Bordeogstole.dk er ingen undtagelse.

Et barbord – eller et ståbord, om du vil – er kendetegnet ved at være højere end almindelige spise- og caféborde. Typisk er bordpladen i en højde på 105-110 cm, hvilket gør bordene ideelle at stå ved. Alternativt kan du sidde på en barstol, der som bekendt er højere end traditionelle stole, men oftest er pointen med et barbord, at pladsen er knap, og derfor er der da heller ikke altid stole til. Det er naturligvis op til dig at vurdere, om du foretrækker et barbord med eller uden stole omkring.

Et barbord har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan, som navnet antyder, indgå i møblementet på en bar. Det er perfekt at stå ved og nyde en drink og drøfte alt mellem himmel og jord. Men hvis du ikke lige står og skal møblere en bar – eller en café, for den sags skyld – er barbordet også ideelt som ekstra bord i hjemmet. Måske har du ikke så meget plads i køkkenet, men vil gerne have et bord til afsætning, til at spise en stående morgenmad ved, eller blot et sted, hvor du kan læse avisen i ro og mag. Det kan også være, du har en hjemmebar eller et hjørne af stuen, der ikke bliver udnyttet optimalt. Her er barbordet også en mulighed. Og endelig kan du bruge et barbord på jobbet; fx i mødelokalet, tekøkkenet eller et andet sted, hvor det kunne være praktisk at have et sted at sætte sin kaffe, den bærbare computer eller noget helt tredje.
Uanset hvad din bevæggrund for at lede efter et barbord er, så har vi med garanti et, der passer til formålet. Alle vores borde er fremstillet af kvalitetsmaterialer og designet efter alle kunstens regler. Det betyder, at du får borde med lang holdbarhed og høj funktionalitet, samtidig med at de klæder ethvert rum.

Rigtig god jagt!

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk