Barstole - med gaslift

Barstole med gaspatron

Her hos Bordeogstole.dk har vi et væld af barstole i høj kvalitet og moderne design. Alle vores barstole er designet og produceret i Italien, og de stole du ser her på siden, er alle med gaslift, så du kan justere siddehøjden nemt og bekvemt. Det betyder, at du kan bruge dem til både høje og lidt lavere borde og barer, samt indstille dem alt efter, om du er høj eller lav. Vi har naturligvis også barstole uden gaslift – se da ”Barstole – høj” eller ”Barstole – lav”.

Barstole i flot design

Alle vores designerbarstole er naturligvis fremstillet i høj kvalitet og i holdbare materialer – herunder både slagfast plast og forkromet stål.
Vi har barstole i mange forskellige stilarter – fra de klassiske til de flotte og frække, der har spræl på farverne, og som tilfører både kulør og personlighed til dit hjem og øvrige interiør. Barstole er en nem måde at pifte et køkken, en stue eller en bar op med, og da alle vores barstole samtidig er virkelig behagelige at sidde i, er der ingen undskyldning for ikke at købe en barstol. Eller flere, for der bliver rift om dem, når dine venner og familie finder ud af, præcis hvor komfortable de er.

Hvorfor have en barstol?

En barstol er, som nævnt, en nem måde at pifte hjemmet op på. Og så er der noget luksuriøst over at have et sted, hvor du kan sidde lidt hævet over det hele og indtage morgenkaffen eller en drink om aftenen. En barstol er desuden et ideelt sted at tænke store tanker og vende stort og småt. En bardisk bliver hurtigt hjemmets naturlige samlingspunkt, hvor det er oplagt at sidde med en lille snack før maden, og er disken placeret på en måde, så du kan se den fra køkkenet, kan dine middagsgæster følge med i middagsforberedelserne og underholde dig fra barstolene, mens du lægger sidste hånd på maden.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk