Barstole - lav

Barstole der passer til køkkenbordshøjde

Barstole med siddehøjde på ca. 65 cm passer til højden på et almindeligt køkkenbord på ca 95 cm. På denne side finder du flere forskellige designer-barstole til køkkenet. De er alle sammen omkring de 65 cm i højden og har fast stel, men hvis du foretrækker barstole med et justerbar stel, kan du klikke over til vores justerbare barstole og få et overblik over alle vores stole, der kan indstilles i den ønskede højde.

Barstole – pimp dit køkken

Hvis du går i overvejelser om at pifte dit køkken lidt op, så er et par barstole både en god, praktisk og prisbillig måde at gøre det på. Med et ekstra stykke køkkenbord, som du enten har allerede eller måske har mulighed for at tilføje, kan du skabe en hyggelig morgenmadskrog/-disk, som næsten med garanti vil blive yndlingspladsen i køkkenet – blot ved at tilsætte et par barstole i flot design og i en god kvalitet.

Vi har også en barstol til køkkenet med begrænset plads

Barstole i køkkenet er også en ideel løsning til det mindre køkken, hvor der reelt ikke er plads til en spisekrog. Fordi barstole på 65 cm passer til køkkenbordshøjde, kan du skubbe et par ind under køkkenbordet og hive dem ud, når du har behov for et sted at sidde. Her hos Bordeogstole.dk finder du et stort udvalg af barstole til køkkenet – i mange former, farver og materialer. Det er bare om at vælge sin yndlings!

Alle vores barstole er designet og produceret i Europa – for de flestes barstoles vedkommende Italien – og der er blevet kælet både for designet og siddekomforten. Så lad dig ikke narre af barstolenes ’letbenede’ udtryk – de er alle særdeles robuste og meget behagelige at sidde i. Det giver naturligvis sig selv, at kvaliteten er helt i top – vi vil ikke være andet bekendt her hos Bordeogstole.dk. Så find du blot din nye barstol til dit nye køkken.

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Indret med en lav barstol

En lav barstol kan både bruges i køkkenet eller i hjemmebaren. Fordi den er lavere end en typisk barstol, er den lettere at bruge for hele familien, mens den samtidig passer til et bord i normal højde. Om det er til lektielæsning eller spisning, kan en barstol i køkkenet være med til at samle familien.

Hjemmebaren

En lav barstol kan også fungere perfekt til hjemmebaren, eller hvis du ønsker at bringe barstemningen ind i dit hjem. Kombiner en klassisk og enkel barstol med et smalt bord, og sæt dine flasker og flotte glas på bordet. På væggen kan du hænge en klassisk filmplakat eller et mere industrielt stykke kunst for en rå, men tidløs stil. På den måde kan du hurtigt skabe en barstemning i stuen eller i køkkenet, og byde gæsterne på en drink.

Mange forskellige stilarter

Hos Bordeogstole.dk har vi mange forskellige lave barstole. Måske er du til en klassisk stil med møbler i træfarver, eller måske foretrækker du en moderne, monokromatisk stil.

Flotte, vilde farver

Hvis du vil skabe en farverig stil i dit køkken eller i din spisestue, kan du mixe og matche barstole i forskellige farver. Du kan sætte stolene sammen med et spisebord i glas for at bringe farverne flot frem. Et gulvtæppe i en enkel farve sørger for at barstolene er i fokus, mens simple detaljer i flotte farver er med til at ramme stilen ind.

New-Yorker stil i spisestuen

Et industrielt look er meget moderne og kan skabes ved at sætte rå materialer sammen med mere moderne elementer, for eksempel en barstol i et transparent materiale. Et plankebord og rå detaljer som kobber og metal er med til at forme den industrielle stil, der især er populær blandt unge mennesker.

Moderne og monokromatisk

En monokromatisk stil kan opnås ved at kombinere sort og hvid. Det er moderne og der er rig mulighed for at personliggøre denne stilart, for eksempel med en flot, lav barstol og med sort-hvid fotografier på væggen.
Post your comment

Bordeogstole.dk