Barstole - lav

Barstole der passer til køkkenbordshøjde

Barstole med siddehøjde på ca. 65 cm passer til højden på et almindeligt køkkenbord på ca 95 cm. På denne side finder du flere forskellige designer-barstole til køkkenet. De er alle sammen omkring de 65 cm i højden og har fast stel, men hvis du foretrækker barstole med et justerbar stel, kan du klikke over til vores justerbare barstole og få et overblik over alle vores stole, der kan indstilles i den ønskede højde.

Barstole – pimp dit køkken

Hvis du går i overvejelser om at pifte dit køkken lidt op, så er et par barstole både en god, praktisk og prisbillig måde at gøre det på. Med et ekstra stykke køkkenbord, som du enten har allerede eller måske har mulighed for at tilføje, kan du skabe en hyggelig morgenmadskrog/-disk, som næsten med garanti vil blive yndlingspladsen i køkkenet – blot ved at tilsætte et par barstole i flot design og i en god kvalitet.

Vi har også en barstol til køkkenet med begrænset plads

Barstole i køkkenet er også en ideel løsning til det mindre køkken, hvor der reelt ikke er plads til en spisekrog. Fordi barstole på 65 cm passer til køkkenbordshøjde, kan du skubbe et par ind under køkkenbordet og hive dem ud, når du har behov for et sted at sidde. Her hos Bordeogstole.dk finder du et stort udvalg af barstole til køkkenet – i mange former, farver og materialer. Det er bare om at vælge sin yndlings!

Alle vores barstole er designet og produceret i Europa – for de flestes barstoles vedkommende Italien – og der er blevet kælet både for designet og siddekomforten. Så lad dig ikke narre af barstolenes ’letbenede’ udtryk – de er alle særdeles robuste og meget behagelige at sidde i. Det giver naturligvis sig selv, at kvaliteten er helt i top – vi vil ikke være andet bekendt her hos Bordeogstole.dk. Så find du blot din nye barstol til dit nye køkken.

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Post your comment

Bordeogstole.dk