Barstole - udendørs

Barstole - udendørs

Køb udendørs barstole

Solen skinner, fuglene fløjter, og det eneste, der mangler i haven eller på udendørs-caféen er nogle komfortable barstole til at indtage kaffe og fadøl i.

Hos Bordeogstole.dk har vi et væld af barstole i vedligeholdelsesfri materialer, der er oplagte til at bruge i haven eller på caféen udendørs. Og når vejret bliver køligt, og det er tid til at rykke barstols-aktiviteterne indendørs, kan du bare tage barstolene med. For de kan naturligvis sagtens bruges indenfor også. Det eneste de behøver, er en opvredet klud, og så er de så gode som nye. Så står du og mangler nogle barstole til haven eller til caféens udendørsarealer, så køb dig nogle her. Fordi du også kan bruge barstolene indenfor, kan man sige, at du får to barstole i én. For én barstols pris, naturligvis.

Barstole til udendørsbrug

Udendørs barstole er den perfekte tilføjelse til din bar i haven, på terrassen eller endda på altanen. Lige meget om du ønsker at skabe en helt unik barstemning eller mangler et sjovt sted hvor familien kan samles, kan vores praktiske og flotte barstole til udendørs brug, hjælpe dig på vej til det perfekte udendørs rum. 

Nedenfor giver vi gode råd til hvordan du kan bruge vores barstole til at lave et uderum der passer i din stil og til dine behov. 

Udendørs rum 

Nogle gange er pladsen indenfor for trang og vejret for godt. I skal udenfor! I de seneste år er haverummet blevet den perfekte udvidelse af huset eller lejligheden, og haven er ikke længere blot blomsterbede og græsplæne. I dag skal der gerne være plads til grill, måske endda et udendørs køkken, siddeplads til hygge og plads til at lege. Og det skal gerne passe til jeres individuelle stil!

Den friske, farvede stil

En frisk stil, med masser af farver er ideel til jer der ønsker at haven eller altanen skal være til sjov, spas og spil. Vi tilbyder mange forskellige udendørs barstole i flotte farver. Både som stole og mere taburetlignende designs. Du kan holde baren i en enkelt farve, for eksempel en flot mørkeblå, eller mixe og matche farver som rød, grøn og orange. Planter og træ giver det perfekte samspil med de mere prangende farver fra stolene og er perfekt hvis du elsker at have knald på farverne. Brug en lyskæde til at lave en hyggelig stemning, selv når det bliver mørkt. 

Klasse og elegance

Udendørs barstole kan naturligvis også bruges til at lave en flot, klassisk stil, for eksempel som en udvidelse af spisestuen. Er du så heldig at have en bar i haven, kan de flotte Iglo-stole af gennemsigtig plast give en illusion af glas.

Kombiner denne udendørs barstol med teksturer som eg, marmor eller fliser, og brug lyskæder og lanterner i flotte, klare farver til at skabe en hyggelig, indendørs stemning. Ved at bruge klatreplanter, for eksempel efeu, kan I skabe et flot rum i forlængelse af huset. 

Familiens hyggerum

Brug barstolene til et højt bord, hvor hele familien kan samles til spil og eftermiddagshygge. Vores barstole med ryglæn er perfekte til både store og små, og fodskamlen gør det let for mindre størrelser at komme op i højden. Som en ekstra fordel kan de stables, så det er let at pakke et par ekstra stole frem, hvis der nu skulle komme gæster. 

Sofistikeret og maskulint

Flyt herreværelset ud på terrassen. Vores flotte barstole i mørke farver er ideelle at kombinere med træmøbler, så I kan skabe hyggelige stunder på altanen. Brug tæpper og materialer i pels, sammen med et bord lavet af en gammel olietønde og flotte retro-lamper til at lave de perfekte omgivelser til ginsmagning.  

Lette at vedligeholde

Fordi stellet på vores udendørs barstole er lavet af aluminium, er de lette at flytte ud og ind efter behov. Tag dem med ind i garagen i de kolde måneder, og lad festen vare året rundt. 

Stolene og stellet kan tørres af med en fugtig klud.


Post your comment

Bordeogstole.dk