Havestole

Havestole

På denne side finder du en samlet oversigt over alle de havestole, vi forhandler her på Bordeogstole.dk. De flest af havestolene er designet hos det anerkendte møbeldesignstudio i Italien, SCAB Design, der har mange års erfaring på bagen og en lang række af prisbelønnede arkitekter og designere i stald. Ingen af disse havestole er altså blevet til ved et tilfælde, og det kan både ses og mærkes.

Havestole til terrassen

Der er ikke noget bedre end at sidde i sin havestol en lun sommerdag og høre fuglene kvidre. Udendørs liv er både sundt og afstressende, og når du nu alligevel sidder der, kan du jo ligeså godt sidde både godt og flot. Her hos Bordeogstole.dk kan du få et væld af forskellige havestole, og der er helt sikkert en, der passer til din smag og din pengepung.

Havestole til al slags vejr

Samtlige havestole i vores sortiment er skabt i et design, der på det nærmeste er eviggyldigt. Ud over, at havestolene skal være smukke at kigge på, er der lagt vægt på, at de skal være komfortable at sidde i samt funktionelle. Derudover er der naturligvis kælet for materialerne, så du kun får det bedste af det bedste. Alle materialer er meget hårdføre og kan holde til vind og vejr – også det danske af slagsen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde dem og/eller sætte dem ind for vinteren – havestolene kan holde til det hele og holder sig oven i købet flotte imens.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk