Lænestole

Behagelige lænestole

Klassiske lænestole udført i massivt træ med sæde i sort læder. Her finder du lækre lænestole i høj kvalitet, som passer i det klassiske såvel som det moderne hjem. Lænestole i tidløst design, fremstillet i gode materialer - lænestole man kan sidde godt i i mange år!

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Italienske lænestole

Hvis du er til høj kvalitet, god komfort og stilren elegance, så er vores italienske lænestole perfekte til dig og dit hjem. Om det er i stuen eller i arbejdsværelset, passer de godt ind, og kan både kombineres med en klassisk stil, og mere moderne, rene linjer. Stolene er tidløse og vil holde i mange år med minimalt vedligehold. Nedenfor kan du læse mere om de smukke stole, og forelske dig i et af de flotte designs.

Italienske læderlænestole

Vi har et stort udvalg af italienske læderlænestole i utrolig høj kvalitet. En smuk og klassisk læderlænestol passer perfekt til et læsehjørne i stuen, eller i et rummeligt kontor. Stolene har en god højde til et bakkebord eller et andet mindre bord, og kan sammen med en standerlampe udgøre det perfekte hjørne til at læse nyheder, eller blot nyde en kop kaffe. Stolene er også et godt valg hvis du ikke ønsker en stor sofa eller hvis du ønsker et par lænestole til at stå sammen med sofaen. Sort læder passer perfekt ind i de fleste stuer, og kan sagtens styles med andre materialer.

Farver

Vores komfortable stole findes i flere forskellige farver. Hvis du ikke er til klassisk, sort læder eller uld, passer en cognac-farve måske bedre i dit hjem. Cognac er en brun farve med rødlige undertoner, der for eksempel passer godt ind i et arbejdsværelse. Du kan også finde modeller i en mørkere brun. Er du modig, kan du prøve at indrette med en rød stol. En lænestol i en flot farve kan fungere som et statement-møbel i stuen. En anden populær farve er antracitgrå, der ligger lige mellem sort og grå. Farven er for dig, der synes at en sort er for mørk, og er perfekt hvis du indretter med lysere farver. Stellene findes også i flere forskellige farver. Træsorterne er lyse af natur, men findes også i lakerede modeller, der har et glansfuldt udseende.

Materialer

Vi tilbyder stole med læder eller tekstilbeklædning. Tekstilbeklædningen er blandt andet lavet af uld, hvilket gør stolen lun og komfortabel. Polyester er med til at gøre stoffet utroligt slidstærkt, så det kan holde til at blive brugt i mange år. Læderet er også slidstærkt, og har en virkelig blød og glat kvalitet. Stellene findes både i stål og i forskellige træsorter. Modellerne med stål fås både i lakerede modeller og i den klassiske, skinnende krom. Flere modeller har en drejefod i høj kvalitet, så du uden besvær kan dreje den efter behov. De italienske lænestole findes i tre forskellige træsorter. Bøg og eg står fantastisk i deres naturlige farve, mens en sort som asketræ kan gives hvide pigmenter, for en flot kontrast mellem det sorte lædersæde og det hvide træ.

Bordeogstole.dk

Hos Bordeogstole.dk tilbyder vi også mange andre møbler til dit hjem. Du finder høj kvalitet, mange variationer og flotte farver, så du kan indrette dit hjem med stil og klasse. Du kan for eksempel se på vores:
Post your comment

Bordeogstole.dk