Spiseborde - glas

Spiseborde - glas

Glas spiseborde

Leder du efter et tidløst spisebord, der kan følge dig mange år? Så bør du kraftigt overveje et spisebord med glasplade. Her kan du købe spiseborde med glas i en flot og minimalistisk stil.

Disse designer glasborde er enkle og funktionelle. Billedet foroven viser et glasbord med sort understel. Næsten alle glasbordene her på Bordeogstole.dk kan bestilles med sort eller hvidt stel (krom er standard). Glas-spiseborde er praktiske da hærdet glas er utrolig stærkt, desuden er glasborde lette at rengøre. Når du køber et spisebord med glasplade er du dermed sikret et bord, der er både flot, funktionelt og kan gøres rent på få sekunder med en våd klud.

Tag et kig på vores store udvalg af spiseborde med glasplader herunder - mon ikke der er et, som falder i din smag?

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Glas spiseborde

Et bord i glas klæder ethvert hjem. Hos Bordeogstole.dk har vi derfor et stort udvalg af borde i glas, som du kan bruge i dit køkken, din stue eller din spisestue. På denne side kan du læse meget mere om bordene, og hvordan du kan bruge dem til at skabe en bestemt stil i dit hjem. Under hvert produkt kan du se materialer, højde og andre vigtige detaljer.

Runde borde

Runde borde findes både som helt ovale og aflange. De passer til mellem fire og seks personer. Denne type glas spisebord er ideelt til at skabe en hyggelig stemning, fordi alle ved bordet kan se hinanden i øjnene. Derudover passer runde borde perfekt ind i mindre rum eller områder, hvor du sætter pris på albueplads. Du kan både få modeller i helt klart glas samt med røgfarvet glas.

Firkantede borde

Firkantede borde i glas er til hele familien. De er perfekte i spisestuen eller køkken-alrummet, og deres lige linjer giver et moderne look. Ved de store modeller kan der sidde op mod 8 personer. Stellene findes i sort, hvid og krom.

Bordbenene

Bordbenene på vores modeller er lavet i rustfrit stål, der giver et elegant og stilfuldt look. Stellet laves i forskellige finishes, både fra forkromet stål til et moderne, sort stel. Fordi bordpladerne er lavet af glas, er det vigtigt at stellet er stilfuldt og ser flot ud, udover at give en god og sikker støtte til pladen.

Indret med et glas spisebord

Du kan bruge glas spiseborde i din indretning, lige meget hvilken stil du ønsker i dit hjem. Et bord i glas er desuden ideelt i mindre rum, for eksempel en lille lejlighed, fordi lyset frit kan bevæge sig gennem pladen og får rummet til at virke oplyst og frit. Hvis du ønsker en moderne, monokromatisk stil, er et bord i glas af italiensk design helt perfekt. Du kan enten sammensætte bordet med en gennemsigtig skallestol eller med en stol med et forkromet stel, og et sæde i en farve du kan lide. Hvis du elsker den rå, skandinaviske stil, kan du sætte bordet sammen med en enkel stol med et skind i. Derudover kan du lægge et flot tæppe under bordet, der træder flot frem gennem glasset. Ønsker du et helt unikt glas spisebord, kan du vælge en model med et mønster i glasset, for eksempel et flot bølgemønster. Bordene kan også bruges som skriveborde. Så får du et smukt og moderne skrivebord med plads til computer, papirer, kaffe og de nødvendige småting.

Vedligehold

Det er let at vedligeholde et bord i glas. Madrester og snavs kan fjernes med en fugtig klud, og streger kan fjernes med glasrens på en klud af mikrofiber. Stellet kan også let aftørres.

Om bordeogstole.dk

Hos bordeogstole.dk kan du finde de helt rigtige produkter til at indrette dit hjem. Lige meget om du er til moderne spisebordespiseborde, stilede barstole eller en klassisk lænestol, har vi helt sikkert noget der passer til dig og din stil. Vi har alverdens farver og materialer og du kan også altid finde et godt tilbud.
Post your comment

Bordeogstole.dk