Spisebordsstole

Spisebordsstole til alle

Skal du have nye spisebordsstole? Vi har over 100 valgmuligheder i høj kvalitet, til billige priser og vi leverer ganske gratis hjem til dig. Så tag et kig på vores store udvalg herunder - mon ikke, der er en flot spisebordsstol, som passer ind i dit hjem? Møbler er en højst individuel affære. Det kan være svært at vælge de helt rigtige møbler til sit hjem, for man vil jo gerne ramme plet første gang. Her hos Bordeogstole.dk har vi et bredt udvalg af blandt andet spisebordsstole, og vi har så mange at vælge imellem, at vi næsten godt tør garantere, at vi også har en spisebordsstol, der passer perfekt ind hjemme hos dig. Læn dig tilbage, tag computeren i skødet, og kig dig igennem vores store udvalg af spisebordsstole!

En unik spisebordsstol

Vi elsker godt design her hos Bordeogstole.dk, men som nævnt ovenfor, ved vi godt, at smag og stil er individuel. Derfor finder du spisebordsstole i mange forskellige stilarter og design her hos os, og uanset looket på stolen, kan du være sikker på, at der er blevet kælet for designet, detaljerne og kvaliteten på samtlige spisebordsstole. Det er en række forskellige designere, der står bag spisebordsstolene, men et fællestræk er den unikke kvalitet. Du er ganske enkelt sikker på, at du køber en god spisebordsstol i høj kvalitet, når du handler online hos Bordeogstole.dk. Vi har desuden presset prisen helt i bund hos vores leverandører, hvilket betyder, at du hos os kan købe billige møbler - uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Skulle du være på udkig efter en helt speciel stol, som vi ikke har i vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi bestræbe os på at hjælpe dig med at finde din drømmestol.

Spisebordsstole i forskellige materialer

Hos os finder du spisebordsstole i forskellige genrer og materialer, så uanset om du foretrækker den moderne spisebordsstol i plast eller den mere klassiske spisebordsstol, der er fremstillet i træ, har vi den perfekte stol til dig. Og vi kan strække os langt for dig, for falder du for en af vores spisebordsstole i træ. Så har vi en lille ekstra service til dig, du har mulighed for at vælge en anden farve stof eller læder, hvis den stol, du ikke kan leve uden, er en af vores stole i træ. Uden ekstra omkostninger, selvfølgelig. Så nu er der kun tilbage at ønske dig god fornøjelse med spisebordsstole-kiggeri.

1 til 24 af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Designer spisebordsstole

Hvis du ønsker stil og elegance i dit hjem, er vores italienske designer spisebordsstole helt oplagte. Med det flotte design følger kvalitet og holdbarhed efter den italienske CATAS-standard, der betyder at alle stole i plast er testet i styrke, holdbarhed og sikkerhed, ligesom du altid kan sikre dig god farvekvalitet og virkelig god komfort.  

Vores designer spisestole er både designet og produceret i Italien af materialer som polykarbonat, bøg, eg, mikrofiber, læder og flet. Der findes en stol for enhver smag, både i smukke naturfarver og i flotte, klare farver som rød og hvid. De farvede stole falmer ikke over tid og stolene i transparent plast farves ikke af andre materialer.   

Ta’ et kig rundt omkring på siden, og find dine nye drømmestole. 

Forskellige træsorter 

Hos Bordeogstole.dk har vi designer spisebordsstole i flere forskellige træsorter. En af de mest populære sorter er eg, der er kendt for sin høje kvalitet, hårdhed og holdbarhed. Egetræ er lyst og passer både ind i et moderne, skandinavisk hjem og i et hjem der er mere klassisk. Egetræ passer både sammen med sæder i læder og flet og sorten har et eksklusivt look. 

Bøgetræ er en smule mørkere og mere gyldent. Går du efter en klassisk stil med mørkere træ, passer bøgetræ som regel rigtig godt ind. 

Vi har også italienske designerstole i materialer som ask og valnød. 

Polykarbonat

Polykarbonat er kendt som en af de af de hårdeste former for plast. Derfor egner materialet sig godt til stole, fordi den høje kvalitet sikrer at stolen holder som den skal. Derudover kan materialet formes på mange forskellige måder, og fås både som farvet og transparent. 

Materialet findes ofte i skalstole, der både kan bruges til at skabe en meget moderne stol, mens skalstole i flotte farver kan bruges til at skabe en retro-stil, der er ekstremt trendy. Du kan enten bruge stole der er ens, eller mixe og matche dem for et farverigt look. 

Sæder

Sædet er en af de vigtigste dele af den perfekte spisebordsstol. Sædet er både en stor del af udseendet, men er ligeledes vigtig for god komfort. Hos Bordeogstole.dk finder du både sæder i mørke læderfarver som sort og cognac, fine sæder i flet og bløde sæder i mikrofiber. Vælg det materiale du holder mest af, vi lover at du kommer til at sidde fantastisk! 

Husk at du har mulighed for at ændre sædet på stolene, så farven eller teksturen passer perfekt til din spisestue eller dit køkken.

Spiseborde 

Det perfekte spisebord skal være i balance med dine designer spisestole. Heldigvis har vi et kæmpe udvalg af spiseborde, blandt andet i glas. Hvis du ønsker at fokus skal være på dine flotte spisestole, er det oplagt at vælge et spisebord i glas, så stolene træder flot frem. Derudover finder du også modeller med flotte og unikke stel, der ligeledes er designet og produceret i Italien. Så er du sikker på at kvalitet og design går hånd i hånd, og at du har de perfekte forudsætninger for at nyde maden med familie eller venner. 

Post your comment

Bordeogstole.dk