Spisebordsstole - træ

Træstole hos Bordeogstole.dk

Hos Bordeogstole.dk finder du flere forskellige typer stole i enten eg eller bøg – naturfarvet eller sortlakeret. Farven på sædet er helt op til dig, uanset om du vælger læder eller microfiber – det koster ikke ekstra, men kan muligvis resultere i lidt længere leveringstid. Så nu er der bare tilbage at vælge. Er du til svungne bløde linjer eller til slankere silhuetter? Scroll ned igennem vores udvalg, og udvælg din favorit stol.

Spisebordsstole i træ

Står du overfor at skulle have nye spisebordsstole, og er du i tvivl om, hvilken stil du er ude efter? Så gå efter en i træ! En spisebordsstol i træ med et moderne, klassisk design, er en evergreen, der aldrig går af mode. Hvorvidt du vil have beklædt det polstrede sæde med læder eller microfiber, afhænger helt og holdent af temperament. Og mængden af fedtede fingre i hjemmet.

En spisebordsstol i træ for livet

Ved du investerer i nye spisebordsstole i træ, kan du roligt regne med, at de vil følge dig i mange år fremover. For træ-spisebordsstole er gedigne og kan holde til lidt af hvert. Desuden er det jo heller ikke gratis at skifte sine spisebordsstole, så der er god mening i at vælge kvalitet, der holder, når du alligevel har taget spenderbukserne på. Og kvalitet er særlig vigtigt, når det drejer sig om spisebordsstole. Du bruger dem jo til mere eller mindre alt – lige fra middagsselskaber til fødselsdagsplanlægning, familieråd og kaffeslabberas. En spisebordsstol i træ kan holde til at blive brugt igen og igen, så du kan have masser af ro i maven, når du foretager din investering.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Stole i eg

En af de mest populære sorter til spisebordsstole i træ, er eg. Eg er en utrolig hård og holdbar træsort, der holder i mange år. Tørt egetræ der holdes fra jord og fugt, siges at kunne holde mellem 55 og 125 år. Det kommer selvfølgelig an på, hvad det bruges til, men det viser at sorten har en utrolig lang holdbarhed. Eg har en lys farve, med gullige og gyldne undertoner. Den er mørkere end ask, men lysere end bøg. Du finder både behandlede og ubehandlede stole i eg hos Bordeogstole.dk. Ved behandling er der en smule forskel i farven, men varianterne i træ kan til gengæld bedre modstå at blive aftørret med almindelige rengøringsmidler, og vil ikke suge fedt og fugt på samme måde som en ubehandlet model. Er du dog til det helt naturlige look, er den ubehandlede model helt perfekt til dig.

Spisebordsstole i bøg

Spisebordsstole i bøg er også yderst populære. Bøgen har en mere mørk og brunlig farve, og passer perfekt ind i et klassisk og elegant hjem. Bøgen findes over det meste af Europa, hvilket gør den til en træsort der er lettilgængelig, og meget populær. Bøgetræ bruges primært til indendørs inventar, og er derfor rigtig godt til møbler, for eksempel spisebordsstole. Bøgetræ er gulligt, men kan også have et rødligt skær. Denne mørkere træsort går godt sammen med mørkt læder, men kan også fungere flot med et flettet sæde.

Spisebordsstole i træ - Ask

Ask er en anden populær træsort i møbelindustrien. Denne sort er lysere end egen, og findes over det meste af Europa og i norden. Ask har en høj sejhed, men er forholdsvist let, hvilket betyder at det udover at blive brugt til møbler, også bruges til blandt andet sportsrekvisitter og gulve. Ubehandlet asketræ har en fin, lys farve, som er helt mat. Når det bliver behandlet, får det en mere gylden farve og bliver glansfuldt, som det ofte ses på gulve der er lavet af asketræ. Den lyse farve står i flot kontrast til et sort lædersæde, men fungerer også flot med flet eller mere brunlige nuancer.

Det perfekte spisebord

Foruden de førnævnte sorter, har vi også modeller der er fremstillet i valnød. Valnøddetræ har en mørk, eksklusiv farve, der er perfekt hvis du ønsker en spisebordsstol i træ, der har et klassisk og elegant look. Valnød ser flot ud med metaller, for eksempel messing eller kobber. Når du har fundet de perfekte spisebordsstole i træ, skal du selvfølgelig også bruge det perfekte spisebord. Hos Bordeogstole.dk har vi et stort udvalg af spiseborde i forskellige materialer. Glas, stål og mange andre materialer i flotte farver og mønstre, som passer perfekt ind i det moderne, nordiske hjem og mere klassiske hjem.

Bordeogstole.dk

Hos Bordeogstole.dk har vi meget andet end spisebordsstole i træ. Du finder blandt andet et stort udvalg af havemøbler, der kan bruges på terrassen eller altanen, samt barborde og barstole til at indrette den perfekte hjemmebar i stuen, eller i gildesalen. Du kan selvfølgelig også tage et kig på vores gode tilbud, og se om noget frister.
Post your comment

Bordeogstole.dk